Praktik Erhvervsskolen

Erhvervsskolen Ved Tempovej

Udvidet praktiktilbud – i normal skoletid og fritid

MÅLGRUPPE
Målgruppen er børn/unge, der er skoletrætte eller af andre årsager ikke går/vil i skole.

METODE
Vores team er sammen med eleverne, på en måde hvor børnene og de unge indledningsvis indgår i et trygt miljø, der adskiller sig fra ”normal” skolegang, med henblik på at kunne skabe positiv udvikling for dem, styrke deres nyttige ressourcer og hjælpe dem med de vanskeligheder og udfordringer de har – med et overordnet mål om at give eleverne gode oplevelser i trygge rammer, hvor der altid er voksne i nærheden.

Vi rammesætter tydeligt og vi arbejder relations orienteret, hvor nærvær, autencitet og humor er vigtige – HVOR SKOLEFAGLIGHEDEN SÆTTES PÅ ”HOLD” et øjeblik – vi tilbyder eleverne nye ”hands on” opgaver og hjælper dem med at få succes med løsningen – eleverne får ingen opgaver de ikke kan løse og de får lov til at prøve kræfter med alle vores faciliteter i et uformelt miljø.

Vores arbejde med eleverne foregår i BALLERUP GOKART CENTER og eleverne møder på Ballerup Gokart Center hver dag mellem klokken 09.00-14.00, mandag til fredag eller efter aftale. Der kan også laves praktik i tidsrummet 14.00-22.00 – efter aftale.

VÆRDIGRUNDLAG
Vi tilbyder tydelige voksne, tydelige rammer og tryghed. Vi tilbyder den unge stabilitet og vedholdenhed. Vi respekterer den fortid, som den unge har med sig og vi tror på, at vi på den baggrund, kan skabe en fremtid med den unge i centrum og med den unge som aktør i eget liv.

FORMÅL
Vi motiverer eleverne til at have lyst og mod på, at genoptage den almindelig undervisning i folkeskolen hurtigst muligt. ØKONOMI vi tilrettelægger tilbuddet efter ønsker og behov.
Vi tager dog udgangspunkt i at tilbuddet koster kr. 12.000,- pr. måned – eller kr. 700,- pr. dag, eleven er tilmeldt skolen.

Centret er et OPLEVELSESHUS med mange forskelligartede muligheder. Centret har en 4000 km2 stor go kart bane  . Gokart centret har eget værksted hvor eleverne kan arbejde med mekanik og teknik. Centret har 2 sim golf baner og tre escape room  og to store slot car baner mini racerbiler på hver 40 meter ,  BALLERUP EVNTCENTER.

Medarbejderne har mange års erfaring med arbejdet med unge fra blandt andet kriminalforsorgen, ungdomsklubber og kommunesamarbejde, hvor coaching og mentorarbejde er primære funktioner. – Samarbejder med forskellige STU-skoler, kommuner, kriminalforsorgen samt folkeskoler.

Der kan Tilknyttes misbrugskonsulent.
Tager udgangspunkt i hver enkelt ung og arbejder med dem i deres tempo og på deres niveau for at udvikle dem bedst muligt.

TILBYDER FØLGENDE PRAKTIKPLADSER

  • Gokart mekaniker
  • Automekaniker
  • Servicemedarbejder
  • Receptionist
  • Rengøring
  • Bowling

MVH.
Erhvervsskolen ved Tempovej
Tempovej 35
2750 Ballerup
Lars Jørgensen

CVR: 35207082

0
4.3/5
486 anmeldelser
0
4.2/5
486 anmeldelser
0
4.4/5
486 anmeldelser

Indhent et tilbud