Escape Room

Test jer selv i vores 2 forskellige Escape Rooms

Williams Dilemma

Kiosken

Et Escape Room som du aldrig har set det før

Kiosken

Pris på Escape Room pr person 349,- kr, Mellem 4-6 personer.

Afspil video

I stedet for vores egne ord vil vi lade escapereview.dk stå for en levende forklaring:

“Du og dit team tages med til et rum ovenpå hvor der er whiteboard med billeder, en bænk at sidde på til briefing, og skabe med jumpsuits, taktiske veste, skydere, hjelme – fuld SWAT grej.
Du sætter dig på bænken og der udleveres mapper med flere billeder, profiler på de mistænkte og briefingen starter.

 

Det drejer sig om Kasper og Ali, ejere af en lokal kiosk, der er mistænkte for diverse ugerninger og deres straffeattest bakker bestemt op om mistanken.

Missionen er klar, mens de to mistænkte tilbageholdes, har dit team 75min til at ransage deres kiosk og finde fældende beviser…”

Du kan læse hele deres anmeldelse og gode beskrivelse lige her

Udfordrende Escape Room

Williams dilemma

Pris på Escape Room pr person 349,- kr, Mellem 4-8 personer.*

I vores escape room bliver i henført til familie von Oxenskjolds gods, hvor den gamle Barons mystiske forsvinden i 1949 stadig kaster sin lange skygge. Måske kan i være med til at sikre den unge William v. Oxenskjolds arv og formue, måske finder i aldrig ud i tid.

William har en plan. Den gamle Baronesse Eddas bisættelse finder sted om få dage. Så vil familiens gods og jord overgå til fætter Anders og hans slæng fra Ostengården. Medmindre det lykkes William at opklare mysteriet om den gamle Barons forsvinden for mange år siden.

Den eneste måde William kan genvinde sin arveret over for familiens formue er at påvise slet spil. William er sikker på at nøglen til mysteriet ligger i baronens kontor.

Kontoret som baronessen har haft hermetisk aflukket igennem alle årene. Sporet må findes derinde…

Der er dog kun en mulighed for at komme ubemærket ind på kontoret og det vil være under baronessens bisættelse. Han må have fat i en flok detektiver som han kan smugle ind… Hvem udfører egentligt sådan noget lyssky arbejde? Hvem kan han ringe til?

Vores prisvindende chefdesigner har sørget for at der er opbygget et spil, så I får brugt alle sanserne og går herfra med en oplevelse for livet.

Og forbered jer på at skulle rejse i tid og sted til en anderledes dyster virkelighed, fuld af gys og grusomheder. Familiens hemmelighed er ikke noget for svage sjæle.

Som noget specielt har vi også mulighed for at køre 2 hold samtidig i ens rum. 
Ideelt for firmaer og større grupper som vil dyste mod hinanden på tid. 

0
4.3/5

570 anmeldelser

0
4.2/5

92 anmeldelser

0
4.4/5

217 anmeldelser

Vores bedste hold, indtil videre

Klarer i det hurtigere end de andre hold eller ej?
Escape Room ideelt for både familie, venner og kollegaer. 

Vi anbefaler 4-8 personer pr. rum.
Pris pr. person: fra 349 kr. (ved min. 4 personer)
Varighed: Afhængig af rum tager det ca. 1 – 1½ time.

Booking kan ske via mail eller telefon.

Ring og hør nærmere allerede idag.

Anmeldelser
Facebook
Sjov og dejlig oplevelse med mine skønne unger.. dejligt at kunne give den gas helt lovligt når man har benzin i blodet og klip i kørekortet 😬😂 Tak til det søde personale
Top top top sted – kan varmt anbefales til alle.!!!! Service, Udstyr, Personale og stedet er top prof.!!!
Mine unger er vilde med stedet . Banen er perfekt siger min søn Victor, som har benzin i blodet. Sødt personale og god service👍
Google
Stadig den bedste indendørs gokart bane jeg har kørt på. Der er gode udfordringer og alle aldre kan være med. Udmærket håndtering ift. Covid-19.

★★★★★

Det skal man prøve det op til flere gange

Super sjov gokart bane, man kan virkelig køre hurtigt! Virtual Reality rummet er også meget sjov. Jeg vil sige at man skal prøve det (op til flere gange) i sit liv.
Rasmus
via Google

★★★★★

Meget lærerigt!

Virkelig søde hjælpsomme ansatte og fantastisk service!!! de gav sig god tid til at svare på spørgsmål og lære fra sig…meget lærerigt! glæder mig til næste gang!
Amalie
via Google
Trustpilot
Bestilte varer som ikke kom – blev ringet op af en venlig dame,og fik forklaring. I dag kom der så de smukkeste pakker, og én ekstra gave var vedlagt. Sikke en service – køber helt sikkert igen og siger tusinde tak
Mega sjov blå fredag og en super god oplevelse! Kun glade smileyer herfra😁😁
Fed bane og masser af fart 😉 personalet var gode til at hjælpe men ikke mindst gøre det til en god og sjov aften for mig og rosset. Vi kommer snart tilbage og jeg vandt.

Hvad er Escape Room?

Har du også hørt en masse om escape rooms i København, men ikke helt ved hvad det er, eller hvordan det foregår, så læs med her.

Escape Room er et fysisk rum, hvor et hold skal løse opgaver og gåder i et lukket rum. Sammen skal i løse en mission på begrænset tid og herved få åbnet døren og escape the room. 

Et ecsape room er et spil, men hverken med kort, terninger eller bræt. Det forgår heller ikke på en skærm i en virtuel verden.
Du og dine venner bliver hensat til en forestilling i den virkelige verden, hvor i er heltene.

Det foregår således, at i bliver lukket ind i et rum, hvor i skal slippe ud eller opklare et mysterium på tid. I møder spor og ledetråde til at klare de forhindringer, der ligger imellem jer og den sidste gåde, som fører jer ud af rummet. 

Opgaverne kan variere efter sværhedsgraden, men bliver typisk mere indviklet, jo længere man når i spillet.

Det mest interessante ved et besøg i et escape room er, at man faktisk står med rigtige nøgler og virkelige mekanismer i hånden. Dette gør hele oplevelsen mere realistisk og håndterligt. 

Modsat andre spil er det kun ens egen kunnen og kreativitet, som afgør om man kommer videre og ikke blot bonus levels og opgraderinger. Ved escape rooms, er det dig og resten af dit hold, der sammen skal finde ud af kreative løsninger og tænke ud af boksen, for at løse gåden i sidder med.

Afspil video

Escape Room for teambuilding

Kom og oplev escape room i Ballerup med dine kollegaer. Med Escape the Room kan du komme væk fra virkeligheden og de rutinepræget hverdage. 

I kan som team opdage og udforske nye kompetencer, hvor der er plads til alle. I skal som team knække koder og løse gåder og komme igennem udfordringer i samarbejde med hinanden. Med det er Escape Room en oplagt mulighed for et team der er klar på udfordringer og sammen kan skabe et stærkt team.

Forhåbentlig kommer i ud fra vores escape room med stor mod og klar til hverdagens udfordringer. Hvis i klarer vores escape room i Ballerup, kan i klare hverdagen helt uden problemer.

Prøv Escape Room til dit event

Hos Ballerup Eventcenter har vi escape room der tilpasser til et hvert event. 

Ligegyldigt om det er polterabend, fødselsdag, tøsetur eller noget helt tredje, kan du prøve vores escape the room oplevelser og løse gåder og mysterier i fællesskab. 

Her bliver i som hold sat på prøve og får testet hvor gode i er til at samarbejde. Samtidig får i en oplevelse ud af det og gode minder i fællesskab. 

For en polterabend er det potentielt at prøve vores escape room. Er du klar til et helt nyt kapitel når du bryder ud?

Book et escape room i dag

Besøg vores eventcenter i Ballerup og prøv vores escape room, sammen med dine venner, familie eller kollegaer. 

Det er udfordrende og fyldt med realistiske gåder og mysterier. I kan sammen skabe gode minder og en oplevelse fyldt med samarbejde og fællesskab i fokus.

Vores glade kunder kommer fra primært fra nærområdet Herlev, Glostrup, Værløse, men også fra andre steder på Sjælland som Roskilde, Taastrup og Køge.

Hvis du ønsker yderligere information eller andre forbehold til oplevelsen, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller sende os en mail. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du har mulighed for at booke vores escape room i Ballerup allerede i dag.

Kontakt os for booking

Pris for escape room pr person 300,- kr, Mellem 4-8 personer.

Åbningstider: Alle dage fra 10-22

Mulighed for at booke udenfor normal åbningstider ved større arrangementer.
Ring ved spørgsmål og bookning på tlf. 44 66 60 04

Gokart

Kom og prøv Danmarks bedste indendørs gokartbane med spændende udfordringer og gode overhalingsmuligheder.

MiniRace

Kom og prøv vores over 47 meter lange miniracing baner er importeret fra Canada.

Quizshow

Med vores over 20 temaquizzer kan I finde netop det quizshow der passer til jeres selskab.

Escape room

Kom og prøv Danmarks bedste indendørs gokartbane med spændende udfordringer og gode overhalingsmuligheder.

Shuffleboard

Perfekt til privat- og firma events på grund af den høje underholdningsværdi.

Oplevelses-pakker

Pakker med bowling og gokart. Vælg mellem flere forskellige

Simgolf

Prøv lykken på Pebble Beach Resort i Californien eller hvad med et spil på St. Andrews i Skotland? Mulighederne er mange.​

Bowling/ Minigolf

Prøv Bowling eller minigolf hos vores gode venner Ballerup Bowling & Minigolf.

 

Kom og prøv Danmarks bedste indendørs gokartbane med spændende udfordringer og gode overhalingsmuligheder.
Kom og prøv vores over 47 meter lange miniracing baner er importeret fra Canada.
Kom og prøv Danmarks bedste indendørs gokartbane med spændende udfordringer og gode overhalingsmuligheder.
Prøv lykken på Pebble Beach Resort i Californien eller hvad med et spil på St. Andrews i Skotland? Mulighederne er mange.​
Perfekt til privat- og firma events på grund af den høje underholdningsværdi.
Pakker med bowling og gokart. Vælg mellem flere forskellige.

Indhent et tilbud