Priser og typer

Gokart

Få en drøngod oplevelse med dine venner!
Oplev suset i maven når du overhælder dine venner eller tager svinget i fuld fart.

Det perfekte arrangement for grupper mellem 12-100 personer.

Samarbejde er et krav, da der køres Team kørsel som i et ægte Le Mans Race.

Køreskift, Pitstop, 2-10 personer pr. hold og min. 5 hold.

Pris på Le Mans Race:
Kr. 450,- pr. person.

Hjelmhue og handsker:
Kr. 50,-

Længde på Le Mans udregnes ud for antal deltagere.

Priserne ved Le Mans er udregnet ved 30 min. kørsel pr. person.

Det perfekte race, hvor det er den individuelle præstation der tæller!

Hver kører kommer igennem tre heats; opvarmning, tidstagning og finale. Efter løbet vil der være præmieoverrækkelse med medaljer.

Min. 8 Personer.

Kr. 399,- pr. person

Hjelmhue og handsker:
Kr. 50,-

Hvis du og din familie eller venner sidder og får den ide at tage ud og køre Gokart, så ring til os, og bestil en træningskørsel på 30 min. En træningskørsel er hvor man kører på banen med andre.

Man kan efter køretiden få at vide, hvad ens bedste tid har været. Spørg medarbejderen i baren.

30 minutter træningskørsel
kr. 350,- pr. person

Hjelmhue og handsker
kr. 50,-

Se hvem der er hurtigst med LiveTiming. Slå banerekorden og få dit navn på tavlen.

Vi har en stor indendørs bane med skarpe sving, hvor du kan prøve dine køreegenskaber af.

På de lange strækninger kan gokarten hurtigt komme op i fart og du mærker vibrationer i hele kroppen.
Vores sikkerhed er selvfølgelig helt i top, og du bliver lige hurtigt instrueret i, hvordan gokarten fungerer.

Obs!
Hjelmhue og handsker er påkrævet af hygiejnemæssige årsager – man er velkommen til at medbringe sin egen.

Sådan kan en sjov dag med gokart se ud:

Depositum

Ved bestillinger / reservationer over 500 kr. vil der blive bedt om et depositum svarende til 50% af total beløbet.

Dette kan ske via bankoverførsel eller mobilepay og skal være indbetalt senest 14 dage før kørsel/arrangement datoen.

Ændring / Afbestilling

Ændringer af bestilinger skal ske senest 7 dage før kørsel og afbestillinger på reservationer på kørsel SKAL ske senest 14 dage før kørsels/arrangements dato, med mindre andet skriftligt er aftalt.

0
4.3/5
486 anmeldelser
0
4.2/5
486 anmeldelser
0
4.4/5
486 anmeldelser


  Prøv Gokart

  Med go kart får du mulighed for at være sammen med dine nærmeste og opleve kørsel med høj hastighed og sikkerhed i top. 

  Vi ønsker at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse. Derfor bør du opleve vores go kart baner sammen med dine venner, familie eller kollegaer for at styrke sammenholdet og fællesskab samtidig med i sidder på farten og nyder oplevelsen.

  Go kart kørsel hos os består af tip top sikkerhed, en udfordrende bane samt er den oplagte mulighed for dig der elsker spænding og adrenalin. Gokart er en anderledes og sjov oplevelse til ellers kedelig og rutinepræget daglig dag. 

  Vi tager i mod hold bestående af max 10 personer på go kart banen. Hvis tilfældet er flere end det kan vi sagtens dele holdet op i to helt uden problemer. 

  Vi vil på bedst vil tilpasse muligheden ud fra dine behov og ønsker. Vores bane kan klare en masse fart og acceleration og indeholder en del udfordring. Derfor er go kart den perfekte oplevelse til en andeledes dag i kalenderen.

  Previous slide
  Next slide

  Anmeldelser

  Facebook
  Sjov og dejlig oplevelse med mine skønne unger.. dejligt at kunne give den gas helt lovligt når man har benzin i blodet og klip i kørekortet 😬😂 Tak til det søde personale
  Top top top sted – kan varmt anbefales til alle.!!!! Service, Udstyr, Personale og stedet er top prof.!!!
  Mine unger er vilde med stedet . Banen er perfekt siger min søn Victor, som har benzin i blodet. Sødt personale og god service👍
  Google
  Stadig den bedste indendørs gokart bane jeg har kørt på. Der er gode udfordringer og alle aldre kan være med. Udmærket håndtering ift. Covid-19.

  ★★★★★

  Det skal man prøve det op til flere gange

  Super sjov gokart bane, man kan virkelig køre hurtigt! Virtual Reality rummet er også meget sjov. Jeg vil sige at man skal prøve det (op til flere gange) i sit liv.
  Rasmus
  via Google

  ★★★★★

  Meget lærerigt!

  Virkelig søde hjælpsomme ansatte og fantastisk service!!! de gav sig god tid til at svare på spørgsmål og lære fra sig…meget lærerigt! glæder mig til næste gang!
  Amalie
  via Google
  Trustpilot
  Bestilte varer som ikke kom – blev ringet op af en venlig dame,og fik forklaring. I dag kom der så de smukkeste pakker, og én ekstra gave var vedlagt. Sikke en service – køber helt sikkert igen og siger tusinde tak
  Mega sjov blå fredag og en super god oplevelse! Kun glade smileyer herfra😁😁
  Fed bane og masser af fart 😉 personalet var gode til at hjælpe men ikke mindst gøre det til en god og sjov aften for mig og rosset. Vi kommer snart tilbage og jeg vandt.

  Din sikkerhed

  Du kan roligt benytte vores go kart udstyr, helt uden bekymringer. Vi garanterer dig, at vores udstyr har professionelt racer udstyr, der vil sikrer dig en tryg kørsel af vores go kart. 

  Vores go kart består af behagelige lædersæder og kan køre op til 70 km/t på vores baner. Dermed er der rig mulighed for at få brændt en masse energi af og finde jeres indre racerkører frem. Derudover tilpasser vi udstyret til alle former og højder. Så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du har mulighed for at afprøve vores go karts. 

  Der er plads til alle. Hvis du vil vide mere om vores go kart kørsel, er du velkommen til at skrive eller ringe til os for yderligere information. Vi vil med glæde hjælpe dig.

  Få et godt sammenhold med Gokart

  Kom til go kart kørsel sammen med dine venner eller kollegaer og konkurrer om den bedste racerkøre fra jeres hold. 

  Der er mulighed for at være op til 10 personer på en go kart bane af gangen. I mellemtiden er der rig mulighed for at nyde en øl eller sodavand både før og efter, i skal ud og brænde energien af på banen. 

  Go kart er den perfekte mulighed for jer, som ønsker at styrke sammenholdet og teste hinandens konkurrence gen. Hvem vinder 1. pladsen?

  Go kart til events

  Har i brug for at komme væk fra hverdagen og have en sjov dag uden seriøsitet og arbejdsopgaver? Så kom forbi vores eventcenter i Ballerup og oplev vores indendørs go kart bane. 

  Hvis hverdagen trænger til en omgang sjov og hyggelig stemning, så står vi klar til en masse oplevelser for jer som team. Uanset om du befinder dig i København, Ballerup eller en helt anden by, har du mulighed for at prøve vores gocart i Ballerup.

  Du har også mulighed for at prøve go kart til en polterabend, firmaevents eller et helt andet event. Her får i mulighed for at skabe et godt sammenhold og få en hyggelig dag i fællesskab. 

  Med go kart styrker man sammenholdet og samarbejdet. Med det, får i mulighed for at få en hyggelig dag eller afprøve grænser med høj fart i en større gruppe, på samme tid.

  Vores glade kunder kommer fra hele Sjælland. Primært kommer kunderne fra virksomheder og familier fra Glostrup, Herlev, Værløse, men også fra Roskilde og Taastrup.

  Vil du opleve mere?

  Hvis du efter en gokart tur med fart og spænding, har brug for yderligere underholdning, så prøv vores Escape Room eller Shuffleboard sammen med dine venner, familie eller kollegaer. Der er rig mulighed for at prøve andre oplevelser hos Ballerup Eventcenter. Vi har også Shuffleboard som afsluttende underholdning på dagen.

  Kom og besøg vores event center. Vi har masser af muligheder for underholdning og få en sjov og anderledes dag, sammen med dine nærmeste. Vores medarbejdere står altid til rådighed for at guide dig igennem de forskellige oplevelser, så i har fuldstændig styr på håndteringen af de forskellige oplevelser.

  Kontakt os for booking

  Åbningstider: Alle dage fra 10-22.

  Hvis du ønsker at opleve vores gokart bane i Ballerup, så kontakt os allerede i dag og book en dag til dit event. Du kan ringe til os på 32 70 59 15 eller sende os en mail til info@ballerupeventcenter.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og events. Ring til os og hør mere om dine muligheder allerede i dag.

  Gokart

  Kom og prøv Danmarks bedste indendørs gokartbane med spændende udfordringer og gode overhalingsmuligheder.

  MiniRace

  Kom og prøv vores over 47 meter lange miniracing baner er importeret fra Canada.

  Escape room

  Kom og prøv Danmarks bedste indendørs gokartbane med spændende udfordringer og gode overhalingsmuligheder.

  Shuffleboard

  Perfekt til privat- og firma events på grund af den høje underholdningsværdi.

  Quizshow

  Med vores over 20 temaquizzer kan I finde netop det quizshow der passer til jeres selskab.

  Oplevelses-pakker

  Pakker med bowling og gokart. Vælg mellem flere forskellige

  Simgolf

  Prøv lykken på Pebble Beach Resort i Californien eller hvad med et spil på St. Andrews i Skotland? Mulighederne er mange.
  Kom og prøv Danmarks bedste indendørs gokartbane med spændende udfordringer og gode overhalingsmuligheder.
  Kom og prøv vores over 47 meter lange miniracing baner er importeret fra Canada.
  Kom og prøv Danmarks bedste indendørs gokartbane med spændende udfordringer og gode overhalingsmuligheder.
  Prøv lykken på Pebble Beach Resort i Californien eller hvad med et spil på St. Andrews i Skotland? Mulighederne er mange.
  Perfekt til privat- og firma events på grund af den høje underholdningsværdi.
  Pakker med bowling og gokart. Vælg mellem flere forskellige.

  Indhent et tilbud